دوشنبه 22 تير 1405 - Mon 13 Jul 2026
  • مرزهای خروج اتباع برای مراسم اربعین مشخص شد

  • هواپیما با موفقیت فرود آمد و محاصره شکسته شد

  • علی علیپور با پرسپولیس تمدید کرد

  • صلاح خواهان قرارداد تاریخی انتقال به عربستان

  • پاسخ مجلس به شائبه تعطیلی ۵ ماهه

  • محموله ۹۸۹ میلیون دلاری نفت ایران در راه چین

  • قرارداد مهاجم وفادار پرسپولیس تمدید شد

  • حمله عربستان به فرودگاه صنعا + فیلم

  • فینال مسابقات تنیس ویمبلدون / عکس

  • آخرین اخبار از وام بازنشستگان تامین اجتماعی

  • آیا ریفلاکس در کودکان خطرناک است؟

  • برادرانه با حضرت عزرائیل علیه‌السلام!

  • منم مرید و منم یه رعیت جواد مقدم

  • شنیده شدن صدای انفجارهایی در حوالی بندرعباس و قشم

  • تکفیری‌ها کنار پیکرش نشستند و ناهار خوردند!+عکس

  • شاهکار جدید پهلوی‌چی‌ها در «ایکس» + عکس

  • هشدار جدی به افرادی که در دستگاه‌های حاکمیتی و عدلیه کار ارباب رجوع را متوقف می‌کنند

  • آمار جدید از ابربدهکاران بانکی منتشر شد

  • کاهش مصرف، نه الزاماً افزایش عرضه

  • مارمولکی که دمش را طعمه کلاغ می کند /فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 39990
    تاریخ انتشار: 04/آبان/1395 - 11:58
    فدراسیون فوتبال

    باند مافیای فوتبال ایران و حواشی آن:شکایت کارمند از مدیران فدراسیون فوتبال/حکم جلب کفاشیان و اسدی صادر می شود؟ + سند

    یکی از کارمندان سابق فدراسیون فوتبال از صدور حکم جلب برای سه تن از مدیران این فدراسیون خبر داد. او پیگیر شکایتی است که برای بازگشت به کار انجام داده و منجر به صدور حکم علیه مدیران فدراسیون شده است.

    باند مافیای فوتبال ایران و حواشی آن:شکایت کارمند از مدیران فدراسیون فوتبال/حکم جلب کفاشیان و اسدی صادر می شود؟ + سند

    سعید نحوی به گفته‌ی خودش ۲۴ سال کارمند فدراسیون فوتبال بوده تا اینکه اخراج می‌شود. او در این‌باره اظهار داشت: «چون در یک جلسه نسبت به دروغ‌هایی که اسدی گفت اعتراض کردم من را اخراج کردند، ولی حالا از دایره اجرای احکام دادگاه، حکم بازگشت به کار گرفته‌ام و تاج هم نامه این کار را صادر کرده ولی آقای اسدی مانع اجرای حکم می‌شود.»

     

    او ادامه داد: «اکنون پرونده بازنشسته‌های فدراسیون مطرح شده در حالی که از فهرست ۴۲ نفری که نباید حقوق بگیرند، به ۵ نفر از نورچشمی‌ها حقوق داده می‌شود. برخی‌ها هم در فدراسیون چند نفر از دوستان‌شان را استخدام کرده‌اند و ماهی ۳.۵ میلیون تومان به آن‌ها حقوق می‌دهند. فردی به نام "م.ش" در بخش تشریفات و "ن.و" به عنوان مشاور دبیرکل استخدام شده‌اند. اصلا پستی به اسم مشاور دبیرکل در چارت فدراسیون معنی ندارد.»

     

    نحوی ادامه داد: «روز یک‌شنبه با مامور دادگاه به فدراسیون فوتبال رفتم تا حکم بازگشت به کارم اجرا شود اما از آن جلوگیری کردند. مامور اجرای حکم هم نوشت که چه اتفاقی افتاده تا احتمالا حکم جلب برای اسدی دبیرکل فدراسیون فوتبال، کفاشیان به عنوان نایب رییس و رضایی‌فر به عنوان مسئول امور اداری فدراسیون به دلیل جلوگیری از اجرای حکم صادر شود.»

     

    او هم‌چنین گفت: «در فدراسیون به ۵ نفر از فهرست ۴۲ بازنشسته برخلاف قانون، حقوق می‌دهند. البته گفته‌اند که فدراسیون می‌خواهد برای نورچشمی‌هایش مجوز ادامه فعالیت هم بگیرد.»


     

    منبع : ایسنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما